Resolucions de l’Assemblea de la Federació de Veïns.

Després del debat dels assistents es van aprovar les següents RESOLUCIONS:

PRIMERA:
Instar als dos Departaments Sanitaris del municipi, tant al de l’Hospital General com a Hospital del Vinalopó, a adoptar les mesures necessàries per resoldre la problemàtica de la saturació en els Centres de Salut, així com a resoldre de forma immediata el problema informàtic, a fi que puga haver-hi comunicació immediata entre els dos serveis hospitalaris i puguen accedir als historials clínics sense cap problema. Cal dir que l’Ajuntament d’Elx ha d’adoptar les mesures de pressió necessàries davant la Conselleria de Sanitat, a fi de resoldre aquesta problemàtica que afecta a un nombre important d’usuaris.

SEGONA:
Instar a l’Ajuntament d’Elx al fet que prenga les mesures necessàries perquè es duga a terme un Pla Integral efectiu contra el morrut roig, amb la implicació de totes les Administracions, propietaris d’horts de palmeres, així com amb moviments socials, atès que es tracta d’un Patrimoni de la Humanitat i està de debò risc d’extinció.

Així com es duguen a terme les actuacions pertinents per fi de protegir les pinades del municipi, afectades per un insecte similar al morrut roig (tomicus destruens), que pot arrasar en poques dècades amb les nostres pinedes.

També al fet que procedisca a una neteja en profunditat del riu Vinalopó i convertir-ho en un atractiu turístic i de gaudi dels il·licitans.

TERCERA:
Davant la recent aprovació de la Llei de Seguretat Ciutadana, mostrar el nostre rebuig a la implantació d’aquesta Llei, perquè considerem que afecten als  drets constitucionals com el dret de reunió o manifestació amb sancions administratives. La ciutadania ha de ser escoltada, i no reprimida.

El camí a seguir és el de la participació ciutadana i no la imposició. La gent està patint en pròpies carns retalles en drets que tenia reconeguts i resulta natural que expresse el seu descontentament en el carrer; i dita descontenta ha de ser arreplegat per les persones que ens governen.

Elx, 23 de febrer 2015

La Junta Permanent de la Federació d’Associacions de Veïns Dama de Elx

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s