Invitación Concejal Participación Ciudadana al acto de presentación “Pressupostos Participatius”

Benvolgut amic / Benvolguda amiga,

La Regidoria de Participació i Associacionisme, dins de les accions previstes per a esta nova etapa, està treballant per a posar en marxa el procés del Pressupost Participatiu 2016.

Com ja saps, el Pressupost Participatiu és una eina de participació i gestió de la ciutat, per mitjà de la qual els ciutadans i ciutadanes poden proposar i decidir sobre la destinació de part dels recursos municipals, fomentant d’esta manera la participació directa de la ciutadania, a fi d’establir les principals demandes i preocupacions dels veïns en matèria d’inversions públiques i incloure-les en el pressupost anual de la ciutat.

El teixit associatiu reflectix les inquietuds, necessitats i aspiracions d’Elx i, per este motiu, ens agradaria comptar amb la vostra implicació i participació activa en el procés, per a millorar així la transparència i l’eficiència en la gestió municipal i millorar la comunicació entre l’Ajuntament d’Elx i la ciutadania.

D’ara en avant, rebreu informació sobre els esdeveniments programats per l’equip de Pressupost Participatiu, tant els relacionats amb este procés com sobre la resta d’accions que projectarem des de la Regidoria de Participació i Associacionisme. Igualment, vos farem arribar informació que considerem que pot ser d’utilitat o interés per a les associacions.

Una salutació cordial.

Atentament,

Estimado amigo / Estimada amiga:

La Regidoria de Participació i Associacionisme, dentro de sus acciones previstas para esta nueva etapa, está trabajando para poner en marcha el proceso del Pressupost Participatiu 2016.

Como bien sabes, el Pressupost Participatiu es una herramienta de participación y gestión de la ciudad, mediante la cual los ciudadanos y ciudadanas pueden proponer y decidir sobre el destino de parte de los recursos municipales, fomentando de este modo la participación directa de la ciudadanía, con el fin de establecer las principales demandas y preocupaciones de los vecinos en materia de inversiones públicas e incluirlas en el presupuesto anual de la ciudad.

El tejido asociativo refleja las inquietudes, necesidades y aspiraciones de Elx y por este motivo nos gustaría contar con vuestra implicación y participación activa en el proceso, para mejorar así la transparencia y eficiencia en la gestión municipal y mejorar la comunicación entre el Ajuntament d’Elx y la ciudadanía.

En lo sucesivo recibiréis información sobre los eventos programados por el equipo de Pressupost Participatiu, tanto los relacionados con este proceso como sobre el resto de acciones que vayamos proyectando desde la Regidoria de Participació i Associacionisme. Igualmente, os haremos llegar información que consideremos que os puede ser de utilidad o interés para las asociaciones.

Un saludo cordial.

Atentamente,

Felip Sànchez i Gamero
Regidor de Participació i Associacionisme

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s